Визначення мінімальної тривалості такту аналого-цифрового врівноваження у надлишкових порозрядних АЦП - Захарченко, С. М.; Азаров, О. Д.; Лукащук, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено дослідження залежності мінімальної тривалості такту аналого-цифрового врівноваження від параметрів аналого-цифрового перетворювача. Отримано узагальнений вираз, який дозволяє розраховувати мінімальне значення тривалості такту аналого-цифрового врівноваження як функцію кількості розрядів АЦП, основи системи числення та статичних похибок ваг розрядів АЦП.