ОБЧИСЛЮВАЛЬНИЙ МЕТОД ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОДЕЛЕЙ ОПТИМАЛЬНОГО РУХУ ВІД ЗУПИНКИ ДО ЗУПИНКИ ЗА ЗАДАНИЙ ЧАС ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ З НЕПРАЦЮЮЧОЮ СИСТЕМОЮ ЕЛЕКТРОПРИВОДА - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Лобатюк, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано обчислювальний метод для ідентифікації моделей оптимального руху за критерієм мінімуму витрат пального від зупинки до зупинки за заданий час транспортного засобу з комбінованим приводом від двигуна внутрішнього згорання та від електричного двигуна постійного струму при вимкненій системі електропривода.