ТЕХНОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЯКОСТІ НОВИХ КОМПОЗИЦІЙНИХ АНТИФРИКЦІЙНИХ МЕТАЛОПОЛІМЕРНИХ ДЕТАЛЕЙ ДЛЯ ПОЛІГРАФІЧНОЇ ТЕХНІКИ - Аскеров, Мукафат Гебат огли (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Подані результати досліджень впливу технологічних режимів виготовлення з подальшою фінішною обробкою робочих поверхонь нових композиційних антифрикційних металополімерних матеріалів для підшипників ковзання ротаційних офсетних машин. Показано можливості технологічного забезпечення високих функціональних властивостей нових ефективних композиційних деталей тертя для поліграфічних машин.