МЕТОДОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ УЗАГАЛЬНЕНОГО КРИТЕРІЮ ЯКОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Кузь, М. В.; Соловко, Я. Т.; Андрейко, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано кінцеву оцінку якості програмних засобів визначати за узагальненим (зведеним) показником якості. Розроблено методику визначення узагальнюючої (синтезуючої) функції на основі вектора вагових коефіцієнтів, визначених методом ранжування числових значень факторів якості програмних засобів.