ОПТИМІЗАЦІЯ РУХУ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ З НЕПРАЦЮЮЧИМ ДВИГУНОМ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Лобатюк, В. А.; Кубрак, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розв’язана задача оптимізації руху транспортного засобу з комбінованим приводом від двигуна внутрішнього згоряння та від електричного двигуна постійного струму дорогою, яка крім горизонтальних ділянок містить спуски та підйоми, а рух здійснюється лише за допомогою системи електропривода при вимкненому двигуні внутрішнього згоряння.