МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РІЗНИХ РІВНЯХ ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН - Мороз, О. В.; Стасенко, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто види і фактори конкурентних відносин у сфері економіки. Охарактеризовані показники та параметри конкурентоспроможності товару, підприємства, галузі. Визначені основні рушії конкурентоспроможності на різних рівнях конкурентних відносин.