ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ АВІАТРАНСПОРТНИХ ПРОЦЕСІВ НА ТЕМПЕРАТУРНИЙ РЕЖИМ ТЕРИТОРІЇ АЕРОПОРТУ - Радомська, М. М.; Черняк, Л. М.; Потапенко, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Розглянуто вплив сучасних авіатранспортних процесів на кліматичні зміни, що відбуваються у глобальній екосистемі, та прогнози міжнародних організацій щодо перспектив розвитку авіації та відповідних наслідків для клімату. Охарактеризовано вплив авіаперевезень на коливання температурних параметрів в зоні аеропорту.