ПРОБЛЕМИ РОЗРОБКИ Й АПРОБАЦІЇ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ПРИ ВИВЧЕННІ ТЕМИ «РІВНОВАЖНІ ФАЗИ І СТРУКТУРИ СТАЛЕЙ ТА ЧАВУНІВ» В КУРСІ ДИСЦИПЛІНИ «МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО» - Архіпова, Т. Ф.; Байло, В. Г.; Байло, М. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено концепцію підходу для створення тестових завдань для контролю знань студентів під час вивчення теми “Рівноважні фази і структури сталей та чавунів” в курсі дисципліни «Матеріалознавство». Розроблена тестова програма, апробована в навчальному процесі, для контролю знань студентів напряму підготовки «Інженерна механіка» та «Зварювання».