СПЕЦІАЛЬНИЙ ВЕРСТАТ ДЛЯ ВІБРОАБРАЗИВНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛЕЙ СКЛАДНОЇ КОНФІГУРАЦІЇ - Іскович-Лотоцький, Р. Д.; Булига, Ю. В.; Манжілевський, О. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено конструкцію спеціального верстата для віброабразивної обробки деталей значних розмірів та складної конфігурації з використанням паралельної кінематики, обґрунтовано вибір схеми навантаження, а також розроблено геометричну модель просторових механізмів паралельної кінематики типу трипода і гексапода із прецизійними сферичними опорами штанг.