РОЗРОБКА ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Цимбал, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено вибір найприйнятніших стратегій диверсифікації конкретного автотранспортного підприємства, визначено оптимальну стратегію розвитку та розроблено блок-схему реалізації проекту розвитку автотранспортного підприємства на основі диверсифікації виробництва.