ВИБІР КРИТЕРІЮ ОЦІНКИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ АВТОМОБІЛІВ ПІД ЧАС ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА МЕТОДИКА ЙОГО ВИЗНАЧЕННЯ - Поляков, А. П.; Плахотник, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз відомих критеріїв оцінки працездатності автомобіля. Детально розглянуто параметр потоку відмов. Запропоновано методику апроксимування залежності параметра потоку відмов від напрацювання та терміну експлуатації автомобіля.