РЕКОНСТРУКЦІЯ ПАРОВИХ КОТЛІВ ДЛЯ СПАЛЮВАННЯ НИЗЬКОСОРТНИХ ТВЕРДИХ ПАЛИВ - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В.; Бужинський, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На базі перевірно-конструкторських розрахунків запропоновано конструкцію парового котла для спалювання низькосортних твердих палив у низькотемпературному киплячому шарі та визначено основні показники роботи котла.