СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПРОЦЕСУ ДОСТАВКИ ВАНТАЖІВ В МІЖНАРОДНОМУ СПОЛУЧЕННІ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Шраменко, Н. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано комплексний критерій для вибору ефективної схеми доставки вантажів у міжнародному сполученні в умовах невизначеності. Розроблено імітаційну модель процесу доставки вантажів автомобільним транспортом згідно з логістичним принципом "точно в строк" у міжнародному сполученні за трьома технологіями митного оформлення вантажів.