ОПТИМІЗАЦІЯ МІСЬКИХ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА БАЗІ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ЛОГІСТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кашканов, А. А; Стенжицька, І. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано складові логістичної системи міського пасажирського транспорту. Запропоновано математичну модель оптимізації параметрів маршрутів з урахуванням поведінки учасників перевезень на основі використання інформаційно-логістичних технологій.