ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТІВ ТРАНСФОРМАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Біліченко, В. В.; Огневий, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему визначення ефективності трансформаційних стратегій та відповідних проектів їх реалізації, обґрунтовано критерії визначення економічної ефективності проектів та оцінки конкурентоспроможності автотранспортного підприємства. Запропоновано алгоритм визначення ефективних трансформаційних проектів на автомобільному транспорті.