ПЛАНУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТУ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ РОБОТИ ФУНДАМЕНТІВ З ГРУПИ ПАЛЬ - Титко, О. В.; Вовк, Т. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику, що дозволяє проводити математичне планування експерименту при розв’язанні задач оптимізації складних багатокритеріальних рішень влаштування фундаментів з групи взаємозалежних паль. Отримана безрозмірна величина зводиться до розрахункової величини і використовується для співставлення результатів експериментальних і теоретичних досліджень.