МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ РІЗКОСТІ СЛАБОКОНТРАСТНИХ ДВОВИМІРНИХ ЗОБРАЖЕНЬ - Білинський, Й. Й.; Ратушний, П. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод підвищення різкості слабоконтрастних двовимірних зображень. Перепади яскравості шириною в один піксел отримують шляхом обробки зображення ковзним вікном із ваговими коефіцієнтами, що вираховуються окремо для кожного піксела зображення.