Газопарові установки на базі промислових котелень - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й.; Бужинський, В. В.; Медведєва, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено результати порівняльних розрахунків газопарових установок на базі промислових котелень і ГТУ. Визначено залежності між основними показниками роботи установок з введенням пари в газовий тракт турбіни. Наведено результати кількісного оцінювання енергетичної ефективності таких установок.