МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРИЛАДУ МАГНІТО-ЕЛЕКТРИЧНОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИМІРЮВАННІ НЕСИНУСОЇДНИХ СИГНАЛІВ - Кухарчук, В. В.; Родінков, В. І.; Коваль, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано і розв’язано математичну модель приладу магніто-електричної системи при вимірюванні сигналів складної форми. Показано, що вимірювання несинусоїдних струмів та напруг супроводжується значними похибками вимірювання.