МЕТОД ВІДНОСНОГО ПРОГНОЗУВАННЯ НАДІЙНОСТІ ВИРОБІВ ЕЛЕКТРОННОЇ ТЕХНІКИ ЗА РІВНЕМ НЧ ШУМУ - Кичак, В. М.; Михалевський, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий метод прогнозування виробів електронної техніки за рівнем НЧ шумів. Особливістю цього методу є використання двох каналів для вимірювання рівня шумів, що дозволяє значно зменшити рівень систематичної похибки, виключити вплив температурних характеристик і електромагнітних завад. Показано перетворювальні характеристики пристрою, структурну схему і алгоритм роботи.