ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ТИПУ ВНУТРІШНЬОГО ЗВОРОТНОГО ЗВ’ЯЗКУ З ТИПОМ С-НЕГАТРОНА - Лазарєв, О. О.; Філинюк, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано теоретичне обґрунтування взаємозв’язку типу внутрішнього зворотного зв’язку з видом кулон-вольтної характеристики та еквівалентної схемою С-негатрона. Показано, що позитивний зворотний зв’язок за напругою визначає кулон-вольтну характеристику N-типу та еквівалентну схему С-негатрона, що складається з негативної ємності та негативної активної провідності. Позитивний зворотний зв’язок за струмом (зарядом) визначає кулон-вольтну характеристику S-типу та еквівалентну схему С-негатрона, що складається з негативної ємності та позитивного активного опору.