СИСТЕМА КЕРУВАННЯ АКСІАЛЬНО-ПОРШНЕВОГО НАСОСА І ДОСЛІДНИЙ ЗРАЗОК АВТОМАТИЧНОГО КОМБІНОВАНОГО РЕГУЛЯТОРА - Бурєнніков, Ю. А.; Козлов, Л. Г.; Репінський, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено систему керування аксіально-поршневого насоса з автоматичним комбінованим регулятором, який забезпечує стабілізацію потоку від насоса, а також роботу насоса в режимі постійної потужності. Розроблено дослідний зразок автоматичного комбінованого регулятора, в якому функція обмеження потужності забезпечується за рахунок профільованого вікна золотника регулятора потужності. Експериментально отримано статичну характеристику регульованого насоса, яка підтверджує дієздатність розробленої схеми та конструкції.