ПОЛЯ ШВИДКОСТЕЙ ПОВІТРЯНОГО ПОТОКУ ПЕРЕД ФРОНТОМ РАДІАТОРА В ОХОЛОДЖУВАЛЬНИХ ПРИСТРОЯХ ДВИГУНІВ АВТОМОБІЛІВ - Куліков, Ю. А.; Томачинський, Ю. М.; Гончаров, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання, пов’язані з розподілом поля швидкостей повітряного потоку перед фронтом радіатора в охолоджувальних пристроях всмоктувального та нагнітального типу, наведено їх порівняльний аналіз.