МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНІЧНОГО РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА НА ПРИКЛАДІ ВАТ «ВІННИЦЬКЕ АТП 10554» - Смирнов, Є. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано доцільність застосування системи управління проектами в процесі технічного розвитку виробництва автомобільного транспорту. Виконано моделювання проектів технічного розвитку виробництва на прикладі ВАТ «Вінницьке АТП 10554».