ГІБРИДНІ СИЛОВІ УСТАНОВКИ ДЛЯ СУЧАСНИХ АВТОМОБІЛІВ - Павленко, В. М.; Богдан, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто рівень розвитку впровадження альтернативних силових установок в автомобільному світі, а саме гібридних, та впровадження їх до широкого вжитку.