ОСОБЛИВОСТІ РУХУ СИНХРОНІЗОВАНОГО ТРАНСПОРТНОГО ПОТОКУ - Матейчик, В. П.; Олійник, Р. В.; Никонович, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі емпіричних досліджень встановлено основні характеристики транспортного потоку на регульованому перехресті дороги. Проаналізовано умови виникнення затору.