ЗНАЧЕННЯ СУПУТНІХ ПОТОКІВ У ПРОЦЕСІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ - Кравченко, О. П.; Боженко, Д. В.; Кузнєцов, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано для практичного впровадження інноваційні технології, що поліпшують якість взаємодії між учасниками ланцюга постачань.