СТАТИЧНІ ВИПРОБУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ МОДЕЛІ ПІДВІСКИ АВТОМОБІЛЯ НА ОСНОВІ ЧОТИРИЛАНКОВОГО ВАЖІЛЬНОГО МЕХАНІЗМУ - Мельничук, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проведення статичних модельних випробувань підвіски автомобіля на основі чотириланкового важільного механізму. Описано створений програмно-апаратний комплекс для проведення цих досліджень. Наведено експериментальні дані, що підтверджують теоретично отримані результати.