ПРОБЛЕМАТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ РУХУ СУЧАСНИХ ЗМІШАНИХ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ - Райда, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблематику організації руху сучасних змішаних транспортних потоків, наведено дані про дослідження потоків та аналіз дорожньо-транспортних пригод. У якості заходу щодо розв’язання проблем організації руху запропоновано адаптацію автоматизованих систем управління дорожнім рухом до особливих умов руху змішаних потоків.