МОДЕЛЮВАННЯ ПАСАЖИРСЬКИХ КОРЕСПОНДЕНЦІЙ У СИСТЕМАХ МІСЬКОГО МАРШРУТНОГО ТРАНСПОРТУ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ - Кузькін, О. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено математичну модель і методику розрахунку пасажирських потоків методом взаємних кореспонденцій транспортних районів з використанням результатів натурних обстежень та імовірнісної моделі з обмеженою функцією складнощі сполучення. Подано результати моделювання кореспонденцій у м. Запоріжжя.