АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ РОЗРАХУНКУ РОЗМІРУ СТАВОК ПОДАТКУ З ВЛАСНИКІВ АВТОТРАНСПОРТУ - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз існуючих систем розрахунку податку з власників автотранспортних засобів в Україні і світі. Розроблено математичну модель, на базі якої можна створити нову методику розрахунку річної ставки податку з власників автотранспортних засобів. Також наведено рекомендації щодо вибору деяких базових величин та вагових коефіцієнтів цієї моделі.