ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В ГАЛУЗІ БУДІВНИЦТВА - Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано основні показники, що визначають особливості розвитку трудових ресурсів в галузі будівництва України та здійснено оцінку ефективності їх використання.