СТРУКТУРНА МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ПІДПРИЄМСТВА - Козловський, В. О.; Дончак, Л. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто та проаналізовано погляди різних науковців стосовно проблеми формування внутрішнього економічного механізму (ВЕМ) підприємства та розроблено власну структурну модель його формування, яка враховує мету, завдання, рушійну силу, складові елементи та форми функціонування ВЕМ.