УПРАВЛІННЯ РОЗРОБКОЮ ТА РЕАЛІЗАЦІЄЮ ПРОЕКТУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНОГО РОЗВИТКУ ВИРОБНИЧИХ СИСТЕМ НА АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ - Біліченко, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено основні стадії побудови та реалізації проекту організаційно-технічного розвитку виробничої системи. Сформульовано та розглянуто фази повного циклу процесу управління. Розроблено інформаційно-логічну модель процесу формування і вибору управлінь.