ВПЛИВ КУТА ВИПЕРЕДЖЕННЯ ЗАПАЛЮВАННЯ НА ПАЛИВНО-ЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КАРБЮРАТОРНОГО ДВИГУНА З ОЗОНУВАННЯМ ПАЛИВА - Пилипенко, О. М.; Васильченко, В. Ю.; Миленко, А. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено вплив зміни технічних параметрів карбюраторного двигуна на його паливно-екологічні показники обробленням палива озоном. Встановлено, що кут випередження запалювання істотно впливає на зміну концентрації токсичних речовин карбюраторного двигуна для трьох різних значень коефіцієнта надлишку повітря при використанні озонованого палива.