ХЛОРВМІСНІ ОРГАНІЧНІ ПЕСТИЦИДНІ ПРЕПАРАТИ ЯК ОБ’ЄКТИ РЕАГЕНТНОГО ЗНЕШКОДЖЕННЯ - Ранський, А. П.; Гордієнко, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено перспективні технічні об’єкти реагентної переробки непридатних пестицидних препаратів із класу алкіл-, арил-, арилоксикарбонових кислот та їх похідних. Проаналізовано раніше досліджені способи та запропоновано нові, перспективні схеми реагентної переробки діючих речовин таких пестицидних препаратів.