НЕІНВАЗІЙНИЙ СПЕКТРОПОЛЯРИМЕТР ЗОБРАЖЕНЬ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ БІОТКАНИН ТА ГУМОРАЛЬНИХ СЕРЕДОВИЩ - Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М.; Васильківський, І. В.; Іванов, А. П.; Барун, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано системи автоматизованого контролю біотканин in vivo та оптично м’яких частинок гуморальних середовищ in vitro на основі методу спектрополяриметричних зображень.