АНАЛІЗ МЕТОДІВ НЕРУЙНІВНОГО КОНТРОЛЮ ВОЛОГОСТІ ГЕТЕРОГЕННИХ ДИСПЕРСНИХ ДІЕЛЕКТРИКІВ - Кухарчук, В. В.; Богачук, В. В.; Говор, І. К.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто та класифіковано основні методи вимірювання вологості твердих гетерогенних речовин з метою автоматизації процесу контролю вологості продукції переробної галузі АПК.