РОЗРОБКА МОДЕЛЕЙ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗГОРТКОВОГО КОДУВАННЯ В СИСТЕМАХ МОБІЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ - Васильська, М. В.; Гикавий, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено систему моделей для комплексного дослідження наслідків використання згорткового кодування в системах мобільного зв’язку. Моделювання виконано на рівнях алгоритмів, схем і системи мобільного зв’язку, як системи масового обслуговування. Такий підхід дозволяє оцінювати вплив змін на рівні елементної бази на характеристики системи в цілому.