АНАЛІЗ КОЕФІЦІЄНТА ДОБРОТНОСТІ ПОМНОЖУВАЧА ІНДУКТИВНОСТІ - Ліщинська, Л. Б.; Войцеховська, О. В.; Лазарев, О. О.; Філинюк, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику підвищення коефіцієнта добротності помножувача індуктивності шляхом використання оптимальних параметрів узагальненого перетворювача імітансу.