МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ГІДРОПРИВОДУ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ЗАВАНТАЖЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ У СМІТТЄВОЗИ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель гідроприводу повороту важеля маніпулятора на операції завантаження твердих побутових відходів у сміттєвоз. Виявлено регресійну залежність тривалості повороту важеля маніпулятора від основних параметрів приводу. Визначено оптимальні значення основних параметрів приводу, які забезпечують мінімальний час повороту важеля маніпулятора на операції завантаження твердих побутових відходів у сміттєвоз.