ОПТИМІЗАЦІЯ ВАГОВИХ КОЕФІЦІЄНТІВ ІНТЕРПОЛЯЦІЇ NURBS-КРИВИМИ - Юдін, О. О.; Квєтний, Р. Н. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод оптимізації вагових коефіцієнтів кривої при інтерполяції NURBS-кривими. Цей метод дозволяє розраховувати вагові коефіцієнти, що підвищує точність інтерполяційної кривої. Для розв’язання задачі використано метод багатовимірної інтерполяції.