АНАЛІЗ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЛОКАЛЬНОЮ МЕРЕЖЕЮ КОРИСТУВАЧІВ INTERNET - Мотигін, В. В.; Шеремета, О. П.; Герасимлюк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано параметри роботи мережі, побудовано гістограми розподілу інтервалу часу між надходженнями пакетів і гістограми розподілу довжин пакетів. Середні значення часових інтервалів між пакетами для одного комп’ютера — 57 мс, відсоток коротких повідомлень — 53 %. Встановлено як впливає кількість ЕОМ для різної пропускної здатності системи на максимальну довжину черги, середню кількістю пакетів в черзі і середній час перебуванням пакетів в черзі. Для стабільної роботи мережі необхідно, щоб пропускна здатність системи становила не менше 4 Мб/с.