МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ГРАФІЧНОГО ВІДОБРАЖЕННЯ СТРУКТУРНИХ СХЕМ АВТОМАТИЧНИХ СИСТЕМ - Юхимчук, С. В.; Качківський, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано формалізований опис типових операцій перетворення структурних схем автоматичних систем, необхідний для створення графічного інтерфейсу інформаційних технологій моделювання відповідного класу систем. Такий опис базується на графових моделях, які описують структурну схему автоматичних систем.