РЕТРОСПЕКТИВА ТА МАТЕМАТИЧНИЙ ОПИС ОСНОВНИХ КОНЦЕПЦІЙ ТЕОРІЇ КОНФЛІКТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Лазарчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто ретроспективу та логічний алгоритм формування загальної теорії економічних конфліктів, обґрунтовано поняття «корпоративний конфлікт», охарактеризовані основні форми впливу економічних агентів-учасників конфлікту на прикладі сучасних підприємств.