ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ КОЛЕКТИВНИХ ЕКСПЕРТНИХ ОЦІНОК «ДЕЛЬФІ» ДЛЯ ВИБОРУ ОПТИМАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ - Міронова, Ю. В.; Грабовецький, Б. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено дослідження щодо вибору оптимального показника або групи показників оцінки ефективності використання робочої сили промислового підприємства. Результати колективних експертних оцінок дають змогу правильно оцінити ефективність персоналу підприємства та відповідно до цього формувати стратегію управління трудовим потенціалом.