МОДЕЛЮВАННЯ КРИТИЧНО ВАЖЛИВИХ УМОВ ДЛЯ ПОБУДОВИ В УКРАЇНІ РОЗВИНЕНОЇ ЕКОНОМІКИ - Шиян, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано програму побудови розвиненої економіки в Україні. Доведено, що вона є необхідною умовою переходу до розвиненого ринку.