НАПРЯМИ МІНІМІЗАЦІЇ ВПЛИВУ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ НА РЕАЛІЗАЦІЮ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ УКРАЇНИ - Лісогор, Л. С.; Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено пріоритетні напрямки мінімізації впливу економічної кризи на розвиток трудового потенціалу України в напрямку реалізації ефективної державної політики зайнятості населення України, в основі яких повинні бути розробка та впровадження обґрунтованих національної та регіональних програм зайнятості населення з урахуванням основних тенденцій розвитку економіки.