ПРО ДОПУСТИМІ ЗБУРЕННЯ ОБЛАСТІ В ЗАДАЧАХ ОПТИМАЛЬНОГО КЕРУВАННЯ В КОЕФІЦІЄНТАХ НЕЛІНІЙНИХ ЕЛІПТИЧНИХ ЗАДАЧ ДІРІХЛЕ - Капустян, В. О.; Когут, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено питання Моско-стійкості відносно збурень вихідної області задачі оптимального обмеженого узагальнено соленоїдального керування в коефіцієнтах нелінійної еліптичної задачі Діріхле. Показано, що дана задача є Моско-стійкою відносно двох незалежних типів збурень області.