ПРО ІЗОТОННІ БІЄКТИВНІ ПЕРЕТВОРЕННЯ НАПІВРЕШІТКИ - Барковська, А. А.; Дереч, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Знайдено необхідні і достатні умови, за яких ізотонне бієктивне перетворення напіврешітки є автоморфізмом.